بهینه سازی سایت برای Session Duration Enhancement

معرفی 8 نکته مهم Performance Tuning در IIS برای بالا بردن سرعت

از طرف دیگر افزایش سرعت سایت نقشی اساسی در سئو (بهینه سازی برای موتورهای جستجو) سایت دارد. گوگل برای رتبه بندی صفحات سایت، فاکتورهای مختلفی را در نظر می گیرد که یکی از آن ها سرعت بارگذاری سایت و صفحات آن می باشد. برای کاهش نرخ پرش و افزایش تعامل کاربران، بسیار مهم است که صفحات سایت به سرعت و به صورت یکپارچه بارگذاری شوند. سایتی که از نظر سرعت بهینه شده باشد، نه تنها تجربه کاربری (UX) را بهبود می دهد، بلکه رتبه بندی بهتری هم در موتورهای جستجو کسب می کند. بنابراین افزایش سرعت سرور و بهینه سازی سرعت سایت توسط یک سئو کار حرفه ای از لزومات موفقیت در کسب و کار آنلاین شما است. ما در فیدار سئو تبریز روش‌های بهینه سازی سرعت یک سایت را که در افزایش سرعت سایت وردپرسی نیز موثر هستند به طور کامل بررسی کرده و تحلیل می کنیم.

اگر Queue Length شما بالا باشد ، IIS صرفا به کاربرانی پیام Server Busy یا 503 را نشان می دهد که مدت زمان طولانی تری در صف باقی مانده اند . طبیعی است که لاگ برداری به خودی خود یک بار کاری بر روی CPU وب سرور می گذارد که این بار کاری می تواند به اندازه ای زیاد شود که کارایی وب سرور شما را واقعا تحت تاثیر قرار بدهد. بعد از بهینه سازی و حذف Log برداری های غیر ضروری 290 گیگابایت فضای خالی در وب سرور به دلیل حذف کردن Log ها ایجاد شد. NitroPack بهترین افزایش عملکرد را ارائه می‌دهد و به‌طور خودکار بهینه‌سازی‌هایی از جمله CDN جهانی را پیاده‌سازی می‌کند. هدف از فشرده‌سازی، ترکیب فایل‌های JS، HTML و CSS است تا بتوان آن‌ها را فشرده کرده و به بازدیدکنندگان به‌گونه‌ای ارائه داد که زمان بارگذاری وب‌سایت کاهش یابد.

گوگل و سایر موتورهای جستجو، سرعت سایت را به عنوان یک فاکتور مهم در الگوریتم‌های رتبه‌بندی خود در نظر می‌گیرند. بهینه‌سازی سرعت‌سایت می‌تواند به بهبود رتبه‌بندی سایت شما در نتایج جستجو کمک کند. یکی از خسته کننده ترین کارهایی که برای ارتقای وب سایت می توان انجام داد، بروزرسانی جدیدترین نسخه PHP است. اما این روش می تواند بهترین و ایده آل ترین روش برای بهینه سازی سرعت وب سایت باشد. همواره در نسخه های بروزرسانی شده از php، اسکریپت ها ۳۰ درصد سریع تر اجرا می شوند و این سرعت ورود به صفحات را ارتقا می دهد.

با فعال سازی CDN ابر آسیاتک، محتوای وب‌سایت شما از نزدیک‌ترین سرور به کاربر ارسال می‌شود، که این باعث کاهش زمان بارگذاری و بهبود تجربه کاربری می‌شود. همچنین با استفاده از CDN ابر آسیاتک، می‌توانید از ترافیک تولید شده توسط سایت خود کسب درآمد کنید. به‌طورکلی، افزایش سرعت سایت یکی از مهم‌ترین عواملی است که بر تجربه کاربری و رتبه‌بندی سایت در موتورهای جستجو تأثیر می‌گذارد. در این مقاله، به بررسی چندین راهکار برای بهترشدن سرعت سایت بعد از طراحی سایت پرداخته می‌شود. این راهکارها شامل بهینه‌سازی تصاویر، بهبود کد‌های سایت، استفاده از فشرده‌سازی فایل‌ها، بهینه‌سازی مسیرهای ارتباطی، استفاده از CDN و بهینه‌سازی میانگین حجم فایل‌های صفحه می‌شوند. فشرده‌سازی کدهای CSS و JavaScript به کاهش حجم فایل‌ها و بهبود سرعت بارگذاری صفحات وب کمک می‌کند.

یک زنجیره ریدایرکت زمانی ایجاد می شود که لینک صفحه مورد نظر شما به صفحه دیگری اشاره کند. برای از بین بردن این زنجیره می توانید کوکی های سایت را بررسی کنید یا حافظه کش را پاک نمایید. لازم به ذکر است که این زنجیره ها با اختلالی که در خزش صفحات ایجاد می کنند، سرعت لود را کاهش داده و در نتیجه کاربران را از وب سایت دور می نمایند. یکی دیگر از راهکارهایی که برای بهینه سازی سرعت وب سایت های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد، بهینه کردن تصاویر است. بهینه  سازی تصاویر می تواند مستقیماً بر روی افزایش سرعت سایت شما تاثیر بگذارد.

با استفاده از ابزارهای پیشرفته و تحلیل دقیق معیارها، می‌توانید نقاط ضعف وب‌سایت خود را شناسایی کرده و با بهبود آنها، سرعت، عملکرد، و تجربه کاربری را به طور چشمگیری افزایش دهید. استفاده از ابزارهای فشرده‌سازی مانند ImageOptim یا JPEGmini می‌تواند حجم تصاویر را بدون افت کیفیت کاهش دهد. همچنین، استفاده از ویژگی‌های HTML مانند و می‌تواند اندازه تصاویر را بر اساس اندازه صفحه نمایش و دستگاه کاربر تنظیم کند تا تنها تصاویری با اندازه مناسب بارگذاری شوند. در واقع منظور از سرعت صفحه، زمان بارگذاری صفحه ای خاص در یک سایت می باشد که قرار است محتوای مشخصی را به کاربر نشان دهد. در حالی که سرعت سایت، میانگینی از سرعت بارگذاری تمام صفحات می باشد و به پارامترهای مختلفی بستگی دارد.

طراحی سایت خود را اصلاح کنید و یک طراحی ساده‌تر ایجاد کنید تا این درخواست‌ها را کاهش دهید. ممکن است مشاهده کنید که برخی عناصر غیرضروری در وب‌سایت شما وجود دارد که با حذف آن‌ها، سرعت متوسط وب‌سایت شما افزایش خواهد یافت. اما چگونه می‌دانید که آیا این پلاگین‌ها سرعت وب‌سایت شما را بهبود بخشیده‌اند؟ برای این کار به یک ابزار تست عملکرد نیاز دارید. شایان ذکر است که برخی از پلاگین‌های بهینه‌سازی سرعت وردپرس، نوعی ویژگی lazy load را شامل می‌شوند. اگر میزبانی شما مجبور باشد از پلاگین کشینگ داخلی خود استفاده کنید، LazyLoad راهی خوب برای فعال‌سازی این نوع ویژگی بدون ایجاد مشکل با میزبانی شما است. با اجرای راه کارهای گفته شده در این مقاله و با رعایت تمام نکات لازم،  تیم ادستیتو سرعت سایت را بهبود بخشیده و تجربه کاربری فوق‌العاده‌ای برای شما ارمغان می‌آورد.

هدف اصلی این کار، ایجاد تجربه‌ای سریع و کارآمد برای کاربران است که می‌تواند به افزایش رضایت، بهبود سئو، و کاهش نرخ خروج از وب‌سایت کمک کند. در این مقاله، روش‌های مختلفی برای بهبود سرعت وب‌سایت مورد بررسی قرار گرفت. سرعت بارگذاری، نه تنها تجربه کاربری را بهبود می‌بخشد بلکه به افزایش نرخ تبدیل و حفظ کاربران کمک می‌کند. با بهینه‌سازی تدریجی و استفاده از استراتژی‌های متنوع، می‌توان سرعت وب‌سایت را به طور قابل توجهی افزایش داد. یکی از راهکارهای کاربردی در این زمینه، فعال‌سازی شبکه توزیع محتوا (CDN) است.

با توجه به این که سرعت در سئو، تجربه کاربری و حتی بهبود لندینگ تبلیغات گوگل تاثیر دارد، بهینه کردن آن اهمیت زیادی دارد. شما به کمک راهکارهایی همچون ارتقای هاست، تهیه هاست دانلود، آپدیت وردپرس، استفاده از پلاگین های کاربردی، حذف پلاگین های اضافی و … می توانید به راحتی سرعت سایت خود را بهینه کنید. اگر سوال یا ابهامی در این زمینه دارید، آن را با کارشناسان ما در میان بگذارید. یکی از بهترین و کارآمدترین تکنیک های بهینه سازی سرعت وب سایت استفاده از هاستینگ خوب است. کاربران با ورود به سایت شما و کلیک روی بخش خاص، نشان می دهند که درخواستی دارند. در طول این فرآیند دیتابیس های یک وب سایت، درخواست را بررسی می کنند و آن را در اختیار سرور قرار می دهند.

CDN به‌صورت محلی محتوا را به کاربران ارائه می‌دهد و باعث کاهش زمان لود صفحات می‌شود. استفاده از CDN (شبکه توزیع محتوا) یکی از راهکارهای کارآمد برای افزایش سرعت سایت است. CDN اجازه می‌دهد تا محتوای سایت شما که شامل تصاویر، فایل‌های CSS ، avaScript و دیگر منابع استاتیک، در سراسر جهان توزیع شود و توسط سرورهای نزدیک‌تر به کاربران ارائه شود. بهبود سرعت بارگذاری صفحات وب‌سایت تنها با دقت به مراحل سئو تکنیکال امکان‌پذیر است. با پیروی از این مراحل، می‌توانید عملکرد وب‌سایت خود را بهینه‌سازی کنید و تجربه کاربری بهتری ارائه دهید. سیستم های مدیریت محتوای وردپرس در بازه های زمانی مشخصی بروزرسانی می شوند و قابلیت های جدیدی را در اختیار کاربران قرار می دهند.

نظارت بر سرعت بارگذاری وب‌سایت و انجام تست‌های منظم به شما کمک می‌کند تا نقاط ضعف را شناسایی و اصلاح کنید. پایگاه داده‌های بزرگ و نامنظم می‌توانند به کاهش سرعت بارگذاری منجر شوند. بهینه‌سازی پایگاه داده با حذف داده‌های غیرضروری و بهینه‌سازی جداول می‌تواند به شما کمک کند. عملکردهای قدرتمندی مانند ترسیم نمودارها و انیمیشن ها، برقراری تماس های Ajax و موارد دیگر را ارائه می دهد. با این حال، هنگامی که در یک وب سایت قرار می گیرد، می تواند زمان بارگذاری صفحه را متوقف کند و باعث شود یک صفحه پاسخگو نباشد.

برای بهبود پرفورمنس سایت، نیاز به یک راهنمای جامع و کامل دارید که تمام جنبه‌های بهینه‌سازی را پوشش دهد. این کتاب الکترونیکی رایگان، گام به گام شما را در بهینه‌سازی سایت همراهی می‌کند، از اصول اولیه تا تکنیک‌های پیشرفته. در این کتاب، با ابزارهای مختلف بهینه‌سازی، روش‌های کاهش حجم تصاویر، بهینه‌سازی جاوا اسکریپت و دیگر نکات کاربردی آشنا می‌شوید تا بتوانید سرعت و عملکرد سایت خود را به بهترین شکل بهبود دهید. اگر می‌خواهید هزینه‌ها را کاهش دهید و زمان بارگذاری صفحات را به‌طور قابل توجهی بهبود بخشید، ترکیب مؤثری می‌تواند WP Rocket و Perfmatters باشد. این پلاگین‌های بهینه‌سازی قابلیت‌های زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهند—کشینگ، lazy loading و بیشتر.

با این حال، حتی اگر منابع نامحدود بودند، این رویکرد فراگیر توصیه نمی شود. این محاسبه نشان می‌دهد که کاربر ما سه Time on Page متفاوت داشته و برای محاسبه Time on Site باید این سه عدد را با یکدیگر جمع کنیم. حالا در صورتی که محتوای سایت شما نامناسب و غیرمفید باشد چه اتفاقی می‌افتد؟ درسته؛ پرش یا Bounce. محتوای غیرجذاب و غیرکاربردی باعث بسته شدن سریع تب مرورگر می‌شود و در این صورت TP و TS، صفر خواهد بود. استفاده از CDN معمولاً هزینه‌بر نیست و در بسیاری از سرویس‌ها، از جمله CDN ابر آسیاتک، حتی امکانات رایگان وجود دارد که می‌تواند به بهبود سرعت سایت کمک کند.

سپس PageSpeed Insights محتوای صفحه شما را تجزیه و تحلیل می کند و به آن از مقیاس 0 تا 100 نمره می دهد. سرعت سایت خود را به‌صورت مداوم مانیتور کنید و هرگونه کندی را به سرعت رفع کنید. قالب‌های سبک مانند GeneratePress یا Astra می‌توانند گزینه‌های مناسبی باشند. پس از نوشتن کد کامل، از تکنیک بررسی برای شناسایی و حذف تگ‌ها، CSS، کدها و اسکریپت‌های غیرضروری استفاده کنید. با دیجیتال برندینگ کسب و کار خود را متحول کنید، همین امروز شروع کنید … تیم “میم” تلاش می کند که با بهره گیری از فضای دیجیتال در کسب و کار شما رشد چشمگیری ایجاد کند.

اگر از وردپرس استفاده می کنید، می توانید از ترکیبی از افزونه های Autoptimize و Async JavaScript برای انجام این کار به راحتی استفاده کنید. هاستینگی که استفاده می کنید، نقش مهمی در عملکرد وبسایت تان دارد که شامل سرعت صفحه هم می شود. بسیاری از افراد برای پرداخت هزینه کمتر، به یک میزبانی با کارایی متوسط رضایت می دهند. این ابزار با کاربری آسانی که دارد، به شما اجازه می دهد تا سرعت صفحات خود را در دستگاه هایی مانند دسکتاپ و موبایل اندازه گیری کنید. علاوه بر این چون توسط گوگل پشتیبانی می شود، می تواند به شما کمک کند تا بفهمید، که چه میزان از معیارهای مورد نظر برای رتبه بندی در گوگل را دارید.

برای دانلود ایبوک راهنمای جامع بهبود پرفورمنس و سرعت سایت کافی است بر روی دکمه «دانلود کتاب» کلیک کنید. وب وان مجموعه کاملی از خدمات و محصولات شامل بازاریابی دیجیتال, سئو, سوشال مدیا,طراحی سایت, مارکت پلیس و پیامک انبوه است تا نیازهای شما را در تمام مراحل مرتفع کند. برای تغییر دادن Connection Timeout کافیست بر روی وب سرور راست کلیک کنید و بر روی Manage Website کلید کنید. سپس بر روی قسمت Advanced Settings کلیک کنید و در نهایت بر روی قسمت Connection Limits کلیک کرده و مقدار مورد نظر خود را برای Timeout وارد کنید. اگر طبق عادت مدیرهای شبکه وب سرور IIS را بصورت پیشفرض و با تنظیمات اولیه نصب می کنید ، باید بدانید که IIS تقریبا هر چیزی که در اطرافش اتفاق می افتد را Log برداری می کند. معمولاً وقتی یک بازدیدکننده به وب‌سایت شما مراجعه می‌کند و سعی می‌کند صفحه‌ای را بارگذاری کند، کل صفحه بارگذاری می‌شود.

برخی دیگر از پلاگین‌های این لیست این ویژگی‌ها را به‌طور داخلی دارند، اما WP Super Minify ایده‌آل است اگر از یک پلاگین کشینگ استفاده می‌کنید که فشرده‌سازی را ارائه نمی‌دهد. تنظیم آن بسیار ساده است، اما دارای تنظیمات پیشرفته‌تری برای کاربران حرفه‌ای است که می‌تواند به شما کمک کند تا از پلاگین بیشتر بهره ببرید. این پلاگین با مجموعه‌ای عالی از ویژگی‌ها و کاربری آسان طراحی شده است. اما بزرگ‌ترین عاملی که معمولاً باعث کندی بارگذاری صفحات شما می‌شود، درخواست‌های HTTP غیرضروری است. تمام این بهینه‌سازی‌ها بر روی سرورهای آن‌ها انجام می‌شود، بنابراین استفاده از سرور خود شما کاهش می‌یابد.

این تعاملات می‌توانند شامل بازدید از صفحات، کلیک‌ها، پر کردن فرم‌ها و دیگر اقدامات باشند. استفاده از یکی از این پلاگین‌های عملکرد وردپرس و امید به بهترین‌ها کافی نیست. Perfmatters یک پلاگین بهینه‌سازی وردپرس است که رویکرد متفاوتی نسبت به بهبود زمان بارگذاری صفحات نسبت به بیشتر پلاگین‌های دیگر این لیست دارد. Lazy loading یک تکنیک است که به بارگذاری تصاویر و ویدئوها تنها زمانی که کاربر به آن‌ها نزدیک می‌شود، کمک می‌کند. عملکرد ضعیف وب سایت بهینه شده با تعدادی از مسائل از جمله زمان بارگذاری کند، کاربر پسند نبودن ناسازگاری کاربر و غیره مرتبط است. این مسائل نشان می دهد که وب سایت شما نه تنها تبدیل در وب سایت را از دست می دهد، بلکه در آینده این ضرر برای بدتر شدن نتایج سایت بزرگتر می شود.

به یاد داشته باشید که اندازه‌گیری و پیگیری عملکرد سرعت سایت به طور دوره‌ای ضروری است تا از بهترین عملکرد ممکن برخوردار شوید. حذف کدهای اضافی و غیرضروری، کاهش تعداد فراخوانی‌ها و درخواست‌های HTTP و استفاده از الگوهای بهینه‌تر برای نوشتن کدهای HTML می‌تواند سرعت بارگیری صفحات را بهبود بخشد. استفاده از تکنیک Minification برای کاهش حجم کدهای CSS ،JavaScript و HTML بهبود چشمگیری در سرعت بارگیری صفحات خواهد داشت. این تکنیک شامل حذف فضاهای خالی، کاهش طول نام متغیرها و فشرده‌سازی کدها است. یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که صاحبان وب‌سایت‌ها با آن روبرو هستند این است که چگونه وب‌سایت‌های خود را روان و کارآمد نگه دارند، به‌ویژه وقتی صحبت از عملکرد تلفن همراه می‌شود.

اگر هاستینگ وب سایت شما ضعیف باشد، فرآیند جلب درخواست و پاسخ دهی به آن بسیار آهسته صورت می گیرد. کافی است شما برای بهینه سازی سرعت وب سایت خود از یک هاست مناسب و پرسرعت استفاده کنید تا به خوبی قادر به تجزیه و تحلیل اطلاعات باشد. در این صورت سرعت وب سایت ارتقا یافته و رتبه آن در گوگل بهتر می شود. افزایش ریدایرکت صفحات وب سایت موجب ایجاد حلقه ریدایرکت می شود که روی نتایج گوگل هم تاثیر می گذارد. شما برای بهینه سازی سرعت وب سایت خود باید حواستان به حلقه های ریدایرکتی باشد.

این ابزار به طور خاص برای تحلیل زمان بارگذاری تصاویر و فایل‌های CSS و JavaScript بسیار مفید است. علاوه بر سروری که وب سایت اصلی شما را میزبانی می کند، می توانید از CDN برای توزیع کپی هایی از فایل های سایت خود در مراکز توزیع محتوا استفاده کنید. با این کار فاصله درخواست داده بین مرورگر کاربر و سرور میزبان شما، کاهش می یابد و در مقابل، شاهد افزایش سرعت سایت هستید. بهینه سازی نحوه بارگیری فایل ها در سایت می تواند به افزایش سرعت بارگذاری سایت کمک کند. با حذف فضاهای غیرضروری، کاراکترها، کامنت ها و سایر عناصر غیر ضروری دیگر می توانید حجم فایل ها را کاهش دهید.

زمانیکه می خواهید IIS را نصب کنید به این موضوع دقت کنید که گزینه های Dynamic content compression و Static content compression حتما نصب شوند. شما می توانید فشرده سازی را در IIS هم در سطح وب سایت و هم در سطح وب سرور فعال کنید. W3 Total Cache یکی دیگر از پلاگین‌های محبوب بهینه‌سازی سرعت وردپرس است. این پلاگین فراتر از یک کشینگ ساده عمل می‌کند و قابلیت‌هایی مانند کشینگ مرورگر را ارائه می‌دهد. به‌جای استفاده از چندین پلاگین و تصمیم‌گیری دستی درباره آنچه باید بهینه شود، NitroPack همه‌چیز را به‌طور خودکار برای شما بهینه می‌کند. WP Rocket به شدت ارزش بررسی دارد اگر به دنبال یک پلاگین بهینه‌سازی سرعت همه‌کاره هستید.

یکی از نکات مهم در بهبود پرفورمنس سایت، ایجاد یک فرهنگ سازمانی است که همه اعضای تیم به بهینه‌سازی و اهمیت سرعت و عملکرد سایت توجه داشته باشند. این فرهنگ باید به تیم توسعه، طراحان و حتی مدیران کسب‌وکار انتقال داده شود تا به طور مداوم روی بهبود سایت کار کنند. قابلیت Output Caching می تواند به شدت در بالا بردن زمان پاسخگویی وب سرور شما به ویژه برای صفحات Dynamic وب موثر باشد و کارایی وب سرور شما را افزایش بدهد. اگر در سرعت بخشیدن به وب‌سایت خود مشکل دارید، تنها یکی از این پلاگین‌های عملکرد وردپرس می‌تواند به‌طور چشمگیری زمان بارگذاری صفحات شما را بهبود بخشد. CDN با توزیع محتوا از سرورهای نزدیک به موقعیت کاربر، زمان بارگذاری را کاهش داده و تجربه کاربری را بهبود می‌بخشد.

اما با فعال سازی CDN، درخواست‌های کاربران به نزدیک‌ترین سرور ارسال می‌شود که باعث کاهش زمان بارگذاری و بهبود سرعت سایت می‌شود. CDN ابر آسیاتک در 4 طرح رایگان، پایه، پیشرفته و سفارشی با ویژگی‌ها و قابلیت‌های کاربردی ارائه می‌شود و این امکان را برای شما فراهم می‌آورد تا از ترافیک ایجاد شده خود کسب درآمد کنید. سیستم درآمدزایی سی‌دی‌ان ابر آسیاتک  این امکان را برای کاربران فراهم می‌آورد تا بتوانند از ترافیک وب سایت خود کسب درآمد کنند. در این حالت کاربران هرچه ترافیک بیشتری تولید کنند، درآمد بیشتری دریافت خواهند کرد. کاربران انتظار دارند صفحات وب در کمتر از چند ثانیه بارگذاری شوند، و موتورهای جستجو مانند گوگل نیز اهمیت ویژه‌ای به سرعت سایت می‌دهند. اگر سرعت سایت شما پایین باشد، ممکن است بازدیدکنندگان خود را از دست بدهید و رتبه سایتتان در نتایج جستجو کاهش یابد.


خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری